ντανταδες της γειτονιας

ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Άνοιξε η πλατφόρμα ntantades.gr προκειμένου να κάνουν αιτήσεις οι γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα <<Νταντάδες της γειτονιάς>>.

Ξεκινά η δεύτερη φάση του προγράμματος <<Νταντάδες της γειτονιάς>>.Στην πρώτη φάση είχε ανοίξει η πλατφόρμα για τους/τις επιμελητές/τριες  και παραμένει ανοιχτή για όσους/όσες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή και να εγγραφούν στο Μητρώο Επιμελητών.

Το πρόγραμμα <<Νταντάδες της γειτονιάς>> έρχεται να βοηθήσει στην πράξη τους γονείς στη φύλαξη και φροντίδα των βρεφών και νηπίων και να διευκολύνει την καθημερινότητά τους. Το πρόγραμμα αφορά στην κατ΄οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων ηλικίας από 2 μηνών εώς  και 2,5 ετών που προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των γονέων που θα επιλέξουν επιμελητή/τρια από το Μητρώο Επιμελητών που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα.

Δικαιούχοι:

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν μητέρες και πατέρες, φυσικοί, θετοί ή ανάδοχοι που εργάζονται στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα( αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες). Όπως επίσης και άνεργες μητέρες που είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα της ΔΥΠΑ.

Το ετήσιο οικονομικό εισόδημα των ενδιαφερόμενων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 24.000 ευρώ καθώς επίσης να μην τελούν σε καθεστώς άδειας μητρότητας ή άδειας πατρότητας ή άδειας ανατροφής τέκνου. Επιπλέον η διεύθυνση διαμονής των οφελούμενων προσώπων πρέπει να είναι εντός των δήμων που συμμετέχουν στην πολιτική εφαρμογή της δράσης.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος που εργάζονται με καθεστώς πλήρους απασχόλησης ή είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή αυτοαπασχολούμενοι , θα λαμβάνουν 500 ευρώ μηνιαίως.

Αντίστοιχα, 300 ευρώ μηνιαίως θα λαμβάνουν άνεργες μητέρες και οι δικαιούχοι που εργάζονται σε καθεστώς μερικής απασχόλησης ή λαμβάνουν μέσω άλλης δράσης ,voucher για συμμετοχή σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ή αντίστοιχες δομές.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Support Service – Πρότυπο Ιδιωτικό ΚΕΠ
Κολοκοτρώνη 6
26210 27335
6984245929
info@supportservice.gr
https://supportservice.gr/
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή | 08:00 – 16:00

Scroll to Top